Over ons

Truck Te Koop is uw gespecialiseerde partner in het aankopen en verkopen van vrachtwagens, opleggers, trekkers etc. Ons team zorgt voor een perfecte opvolging voor, tijdens en na de aankoop alsook verkoop van uw vrachtwagens.

Gespecialiseerd bedrijf in de aankoop en verkoop van uw trucks

Alle voertuigen worden door ons team aangekocht in België en Frankrijk waarbij we deze dan verkopen in meer dan 30 landen in Europa, Zuid-Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten.

Wij zorgen voor de complete ontzorging waarbij transparante communicatie één van onze belangrijkste waarden is, naast het bieden van een correcte service. Ons team van specialisten zorgt namelijk voor de verscheping, het transport, de transitplaten, de verzekering, het laden en de technische keuring van het voertuig. Neem contact met ons op indien u samen wilt werken met een betrouwbare partner.

Ons bedrijf

Truck Te Koop is uw specialist in het aan- en verkopen van trucks, opleggers en trekkers. Voor ons staan de waarden service en transparante communicatie bovenaan de prioriteitenlijst. Alle voertuigen worden aangekocht in België en Frankrijk waarbij we deze dan verkopen in meer dan dertig landen over de hele wereld.